Наско Сираков отправи ултиматум към ръководителите в Левски. Който има разногласия

...
Наско Сираков отправи ултиматум към ръководителите в Левски. Който има разногласия
Коментари Харесай

Наско Сираков: Който има разногласия с мен, си тръгва!

Наско Сираков насочи ултиматум към ръководителите в Левски.  " Който има различия с мен, си потегля! ", разгласи мажоритарният притежател на клуба пред bTV.

В Бургас, Сираков откри осведомителна акция във връзка увеличението на капитала на клуба. Утре обиколката му продължава в Сливен.

" Супер удовлетворен съм. Мисля, че всички левскари, които бяха тук, също са удовлетворени. Бъдещето на клуба е към момента мъчно и тежко, само че има задоволително светлинка в тунела. ", разяснява Сираков.

" Ще се оправя, само че не самичък, а благодарение на безусловно всички левскари. Който има различия с мен, си потегля или ще стартира да гледа в моята посока! Това е единственото, няма по какъв начин. "

" Мъри Стоилов, съгласно мен, е на страната на Левски. ", сподели още мощният човек в столичния гранд.

Сираков е в обтегнати връзки с изпълнителния шеф Ивайло Ивков, откакто последният разкритикува остро метода на ръководство на Левски.

Ивков беше заставен да демонстрира пред медиите офертите за двама съществени играчи на " сините " - Андриан Краев и Хосе Кордоба. Действията му бяха в отговор на изказванието на Сираков, че информацията за постъпили предложения в размер на към общо 6 млн. лева е неистина.

Треньорът Станимир Стоилов на няколко пъти косвено поддържа Ивков, увеличавайки напрежението на Герена.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР